Vegan Restoran 9 Navegan Restorana Karşı Yarışıyor!

5/5 - (2 votes)

Türkiye’de ilk defa düzenlenen restoran yarışması olan ‘Kazanan Restoran’ adlı program, İlker Ayrık’ın sunumuyla yakında Fox TV’de yayına giriyor. Ana akım medyada ilk kez yayına giren böyle bir programda ise bir vegan restoranın (Veganarsist) 9 navegan(vegan olmayan) restorana karşı yarışacak olması hayli dikkat çekiyor.

Ana sponsoru büyük bir online yemek uygulaması olan programın jüri üyeleri ise Günaydın Steakhouse sahibi Cüneyt Asan, Big Chefs’in kurucusu Gamze Cizreli ve şef Murat Bozok olacak.

Kazanan yarışmacıya 500 Bin TL’lik nakit ödülü verilecek ve jürideki restoran sahiplerinin kazanan restorana yatırım yapma ihtimalinin önü açılacak.

Müşteri memnuniyeti ve sipariş büyüklüğüne göre puanlama yapılacak olan programda Veganarsist’e destek olmak istiyorsanız, program çekim saatlerinde çekimlerin yapıldığı bölgede (Sefaköy,Yenibosna,Güneşli,Halkalı,Küçükçekmece,Kanarya,Florya,Yeşilköy) online yemek uygulaması üzerinden sipariş verebilecek menzilde olmanız gerekiyor.

Vegan mutfağa olan ön yargının kırılmasına katkı sağlayacak bu hareketiyle Veganarsist, yarışmayı kazansa da kaybetse de veganların gönlünü kazandı bile. Kendilerine başarılar diliyoruz.

Bu içeriği paylaş!
Veganİstasyon

About Veganİstasyon

Veganİstasyon yönetici hesabıdır.

View all posts by Veganİstasyon →

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir